Tonton Online Live Drama Kan Kukejar Cinta Kamu Episod 19

Tonton Online Live Drama Kan Kukejar Cinta Kamu Episod 19. Saksikan drama terbaru yang akan ditayangkan nanti di slot Megadrama Astro Ria berjudul Kan Kukejar Cinta Kamu. Drama tersebut dilakonkan oleh Amyra Rosli dan Fendy Bakry sebagai teraju utama. Drama ini yang bermula pada 17 Disember 2018, Isnin-Khamis, 10:00 malam, mempunyai 28 episod sahaja. Nantikan setiap minggu..

Drama Kan Kukejar Cinta Kamu ini mengisahkan Alma dan Raiyan bertemu ketika sama-sama belajar di luar negara dan berkahwin secara senyap tanpa pengetahuan keluarga sebelum kembalinya ke tanah air..

Tonton Juga > Tonton Drama Kan Kukejar Cinta Kamu Full Online

Sehari selepas berada di tanah air, Raiyan kemalangan hingga menyebabkan dia kehilangan identiti diri dan keliru sentiasa. Alma atur strategi. Tanpa dedahkan statusnya sebagai isteri, dia buru dan dekati Raiyan dalam senyap..

Tonton Online Live Drama Kan Kukejar Cinta Kamu Episod 19

Tonton Online Live Drama Kan Kukejar Cinta Kamu Episod 19

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Kan Kukejar Cinta Kamu
Jumlah Episod > 28 Episod
Waktu Siaran :17 Disember 2018, Isnin-Khamis, 10:00 malam
Siaran TV : Astro Ria 104 & Ria HD 123
Pelakon > Amyra Rosli, Fendy Bakry, Delimawati, Hafidz Roshdi, Elya Miera, Syamim Farid, Doria Rachel Jolly, Natasya Mahyan, Mia Nasir, Safwan Nazri, Shah Hazvee, Hafizuddin Fadzil, Zarynn Min, Mahmud Alibashah, Rosnah Johari, RJ, Husna Mustaffa, Oktovia Manrose, Fadzilah Mansor

Tonton Online Episod 19 > Link 1 Klik Di Sini , Link 2 Klik Di Sini

Drama Kan Kukejar Cinta Kamu ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *