Tonton Online Live Drama Pujaan Hati Kanda Episod 3

Tonton Online Live Drama Pujaan Hati Kanda Episod 3. Saksikan drama terbaru yang akan ditayangkan nanti di tv3 berjudul Pujaan Hati Kanda. Drama tersebut dilakonkan oleh Remy Ishak dan Mira Filzah sebagai teraju utama. Drama ini akan bermula pada 20 Disember 2018, Isnin-Jumaat 7.00 malam. Nantikan setiap minggu..

Drama Pujaan Hati Kanda ini mengisahkan Danny seorang playboy yang sudah insaf dan mahu membina kehidupan baru. Sewaktu hari akad pernikahannya, hadiah tidak diduga hadir apabila bayi kecil diletakkan di ruang legar masjid bersama kad ucapan dan sehelai sijil kelahiran.

Calon isterinya, Nadine enggan meneruskan perkahwinan selagi misteri kehadiran bayi kecil itu tidak terungkai. Majlis pernikahan dibatalkan dan Danny perlu bertanggungjawab keatas bayi tersebut..

Tonton Online Live Drama Pujaan Hati Kanda Episod 3

Tonton Online Live Drama Pujaan Hati Kanda Episod 3

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Pujaan Hati Kanda
Jumlah Episod > 29 Episod
Waktu Siaran : 20 Disember 2018, Isnin-Jumaat 7.00 malam
Siaran TV : tv3
Pelakon > Remy Ishak, Mira Filzah, Sarah Hildebrand, Syazwan Zulkifly, Elisya Sandha, Mustaqim Bahadon, Aida Khalida, Azar Azmi, Aidil Aziz, Dian P Ramlee, Catriona Ross

Tonton Online Episod 3 > Link 1 Klik Di Sini , Link 2 Klik Di Sini

Drama Pujaan Hati Kanda ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *