Tonton Online Live Drama Isteri Dalam Sangkar Episod 18

Tonton Online Live Drama Isteri Dalam Sangkar Episod 18. Saksikan drama terbaru yang akan ditayangkan nanti di HyppSensasi 116 berjudul Isteri Dalam Sangkar. Drama tersebut dilakonkan oleh Azrel Ismail dan Nina Iskandar sebagai teraju utama. Drama ini akan bermula pada 17 Oktober 2018, Rabu & Khamis, 9:30 malam, mempunyai 30 episod. Nantikan setiap minggu..

Drama Isteri Dalam Sangkar ini mengisahkan Aishah (Nina Iskandar) dijaga oleh makcik Aini (Sherie Merlis) setelah kematian ibubapanya. Layanan yang diterima oleh Aishah sangat diingin. Dia diperhambakan di rumah sendiri.

Pernikahan tanpa sengaja antara Aishah & Tengku Iskandar (Azrel Ismail) menambahkan lagi kesengsaraan. Adakah bahagia akan muncul dalam hidup Aishah?

Tonton Online Live Drama Isteri Dalam Sangkar Episod 18

Tonton Online Live Drama Isteri Dalam Sangkar Episod 18

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Isteri Dalam Sangkar
Jumlah Episod > 30 Episod
Waktu Siaran :17 Oktober 2018, Rabu & Khamis, 9:30 malam
Siaran TV : HyppSensasi 116
Pelakon > Azrel Ismail, Nina Iskandar, Sherie Merlis, Aishah Azman, Aidil Aziz, Ungku Hariz, Dayang Areeda, Amreen Shukry, Azwan Kombos, Shima Anuar, Nazia Mustafar, Edika Yusof, Elmy Moin, Vicha, Dilla Ahmad

Tonton Online Episod 18 > Link 1 Klik Di Sini , Link 2 Klik Di Sini

Drama Isteri Dalam Sangkar ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *