Tonton Online Live Drama Terbaik Dariku Episod 3

Tonton Online Live Drama Terbaik Dariku Episod 3. Saksikan drama terbaru yang akan ditayangkan nanti di tv3 berjudul Drama Terbaik Dariku. Drama tersebut dilakonkan oleh Syazuwan Hassan dan Zara Zya sebagai teraju utama. Drama ini yang bermula pada 14 November 2018, Isnin-Rabu, 10:00 malam, mempunyai 15 episod sahaja. Nantikan setiap minggu..

Drama Terbaik Dariku ini mengisahkan Aishah, seorang wanita yang lemah lembut dan berhati baik. Kerja sebagai guru tutor di kl dan memiliki rumah agam yang besar. Suaminya Taufiq yang sama duduk dirumahnya sering bertelagah hal-hal yang remeh sahaja..

Bila taufik merajuk duduk rumah kawan. Haiya! Ibu mertuanya banyak mempergunakan Aishah kerana Aishah memiliki duit dan harta..

Tonton Online Live Drama Terbaik Dariku Episod 3

Tonton Online Live Drama Terbaik Dariku Episod 3

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Terbaik Dariku
Jumlah Episod > 15 Episod
Waktu Siaran :14 November 2018, Isnin-Rabu, 10:00 malam
Siaran TV : tv3
Pelakon > Syazuwan Hassan, Zara Zya, Hanna Aqeela, Azri Iskandar, Dilla Ahmad, Adam Corrie, Fadilah Mansor, Ikhlas Jalil, Azar Azmi, Ainina Ahmad, Adrea Abdul, Amirul Faqeem, Aisyah Kamaludin, Sabhi Saddi, Aleza Shadan

Tonton Online Episod 3 > Link 1 Klik Di Sini , Link 2 Klik Di Sini

Drama Terbaik Dariku ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *