Tonton Online Live Drama Split TV Series Episod 5

Tonton Online Live Drama Split TV Series Episod 5. Saksikan drama terbaru yang akan ditayangkan nanti di slot Astro Citra 131 & Citra HD 126 berjudul Split TV Series. Drama tersebut dilakonkan oleh Shukri Yahya dan Sara Ali sebagai teraju utama. Drama ini yang bermula pada 1 November 2018, Selasa-Khamis, 11:00 malam, mempunyai 20 episod sahaja. Nantikan setiap minggu..

Drama Split TV Series ini mengisahkan Maryam yang jatuh cinta dengan Mikael tanpa menyedari Mikael sebenarnya mempunyai personaliti berganda.

Maryam, gadis yang umurnya kian lanjut usia dan belum terbuka pintu hatinya buat sang arjuna setelah pernah dikecewakan. Sehinggalah dirinya mula didatangi seseorang yang baik bicaranya, murah dengan senyumannya. Tanpa diduga, mereka berdua menetap di bawah satu kondo yang sama..

Tonton Online Live Drama Split TV Series Episod 5

Tonton Online Live Drama Split TV Series Episod 5

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Split TV Series
Jumlah Episod > 20 Episod
Waktu Siaran :1 November 2018, Selasa-Khamis, 11:00 malam
Siaran TV : Astro Citra 131 & Citra HD 126
Pelakon > Shukri Yahya, Sara Ali, Juliana Evans, Fadzil Zahari, Shah Iskandar, Dato Rahim Razali, Elly Arifin, Carolina Binur, Fahmi Reza, Azhar Amir, Nisa Rissa, Liza Rafar

Tonton Online Episod 5 > Link 1 Klik Di Sini , Link 2 Klik Di Sini

Drama Split TV Series ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *