Tonton Online Live Drama Isteri Untuk Disewa Episod 1

Tonton Online Live Drama Isteri Untuk Disewa Episod 1. Saksikan drama terbaru yang akan ditayangkan nanti di slot Megadrama Astro Ria berjudul Isteri Untuk Disewa. Drama tersebut dilakonkan oleh Tiz Zaqyah dan Fattah Amin sebagai teraju utama. Drama ini yang bermula pada 5 November 2018, Isnin-Khamis, 10:00 malam, mempunyai 20 episod sahaja. Nantikan setiap minggu..

Drama Isteri Untuk Disewa ini mengisahkan Nur Adreiana seorang gadis yang sukakan warna merah jambu dan minat kepada Remy Ishak. Nur menawarkan perkhidmatan menyelesaikan masalah hubungan percintaan..

Noah Ryzal pelanggan pertamanya ingin menyewa Nur menyamar menjadi isteri untuk sehari dengan bayaran lumayan. Tujuannya supaya Noah tidak perlu berkahwin dengan pilihan keluarga. Namun sewaan sehari menjadi dua minggu. Noah mula jatuh hati pada Nur..

Tonton Online Live Drama Isteri Untuk Disewa Episod 1

Tonton Online Live Drama Isteri Untuk Disewa Episod 1

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Isteri Untuk Disewa
Jumlah Episod > 20 Episod
Waktu Siaran :5 November 2018, Isnin-Khamis, 10:00 malam
Siaran TV : Astro Ria 104 & Ria HD 132
Pelakon > Tiz Zaqyah, Fattah Amin, Halim Radzi, Zaki Azeman, Harris Annuar, Lia Natalia, Daniella Sya, Shah Kimin, Daaim Jailani, Zul Helmy, Nelissa Edreena, Sherry Aljeffri, Rashidah Jaafar, Kazar

Tonton Online Episod 1 > Link 1 Klik Di Sini , Link 2 Klik Di Sini

Drama Isteri Untuk Disewa ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *