Drama Cinta Bukan Kristal | Tonton Full Episod Online

Drama Cinta Bukan Kristal | Tonton Full Episod Online. Saksikan drama terbaru yang akan ditayangkan nanti di tv3 berjudul Cinta Bukan Kristal. Drama tersebut dilakonkan oleh Shaanaz Ahmad dan Ayda Jebat sebagai teraju utama. Drama ini akan bermula pada 8 Ogos 2018, Isnin-Jumaat 7.00 malam. Nantikan setiap minggu..

Drama Cinta Bukan Kristal ini mengisahkan Adrian, seorang suami dan bapa kepada dua orang anak yang selama ini dilihat sempurna di mata semua wanita. Suami yang baik dan bapa yang penyayang. Namun segala-galanya berubah apabila Adrian bertemu Aryana.

Aryana pula seorang wanita yang terkena kejutan budaya sehingga jatuh hati terhadap suami orang lain. Hubungan cinta antara Adrian dan Aryana melukakan hati banyak pihak terutama isteri dan keluarga Adrian.

Tonton Online Live Drama Cinta Bukan Kristal Episod 17

Drama Cinta Bukan Kristal | Tonton Full Episod Online

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Cinta Bukan Kristal
Jumlah Episod > 28 Episod
Waktu Siaran :8 Ogos 2018, Isnin-Jumaat 7.00 malam
Siaran TV : tv3
Pelakon > Shaanaz Ahmad, Ayda Jebat, Raja Afiq, Nina Iskandar, Ayu Raudhah, Dayana Roza, Nazrief Nazri, Noniswara, Esma Dainal, Hazman Al-Idrus, Fauziah Nawi

Tonton Online

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4 Episod 5
Episod 6 Episod 7 Episod 8 Episod 9 Episod 10
Episod 11 Episod 12 Episod 13 Episod 14 Episod 15
Episod 16 Episod 17 Episod 18 Episod 19 Episod 20
Episod 21 Episod 22 Episod 23 Episod 24 Episod 25
Episod 26 Episod 27 Episod 28

Drama ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini..

Sinopsis Drama Cinta Bukan Kristal

Kisah mengenai Aryana (Ayda Jebat), gadis kampung yang tekad untuk mengubah nasib diri dengan berkahwin dengan lelaki kaya. Aryana mula mencari pekerjaan di Kuala Lumpur dan mengubah penampilan diri. Dia bertemu dengan Adrian Hilman (Sharnaaz Ahmad) semasa bekerja sebagai setiausaha Dato Manan (Esma Daniel).

Terpikat dengan paras rupa serta, kesempurnaan hidup yang dimiliki oleh Adrian Hilman, Aryana tekad untuk mendekati lelaki itu biarpun dia tahu yang Adrian Hilman sudah bekeluarga. Adrian suami yang sangat baik kepada isterinya, Sofea Darlina (Nina Iskandar) dan bapa yang penyayang kepada Danisya (Farzana Latiff) dan Hakim (Syed Muhammad Irfan). Sofea dapat menghidu yang suaminya sedang bermain cinta dengan gadis muda.

Namun, dia tidak cepat melatah. Atas pelbagai kejadian yang terjadi, Adrian mula tawar hati dengan Aryana dan dia sedar betapa ikhlasnya Sofea, namun dia hanya ada beberapa hari sebelum hari pertunangan mereka. Aryana diselebungi rasa bersalah, dan tekad meninggalkan Adrian.

Adrian pula tenang dan menerima keputusan Aryana. Adrian kini sedar silapnya dan betapa tulusnya kasih Sofea, seorang isteri solehah yang tidak patut dilukainya.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *