Drama Alamatnya Cinta | Tonton Full Episod Online

Drama Alamatnya Cinta | Tonton Full Episod Online. Saksikan drama yang akan ditayangkan di slot Megadrama Astro Ria berjudul Alamatnya Cinta. Drama tersebut dilakonkan oleh Hisyam Hamid dan Hannah Delisha sebagai teraju utama. Drama ini yang bermula pada 20 Ogos 2018, Isnin-Khamis, 10:00 malam, mempunyai 24 episod sahaja. Nantikan setiap minggu..

Drama Alamatnya Cinta ini mengisahkan Ellie Farhana seorang penulis yang kehilangan rumah pusaka bapanya apabila rumah tersebut telah dilelong dan dibeli oleh pelakon terkenal iaitu Faliq Assad. Ellie cuba untuk mendapatkannya kembali..

Drama Alamatnya Cinta | Tonton Full Episod Online

Drama Alamatnya Cinta | Tonton Full Episod Online

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Alamatnya Cinta
Jumlah Episod > 24 Episod
Waktu Siaran :20 Ogos 2018, Isnin-Khamis, 10:00 malam
Siaran TV : Astro Ria 104 & Ria HD 123
Pelakon > Hisyam Hamid, Hannah Delisha, Yusry Abdul Halim, Fahad Iman, Cik Manggis, Alicia Amin, Adam Amin, Jasmine Suraya, Azhar Sulaiman, Louisa Alissa Chong, Shah Rezza, Dian P Ramlee, Jad Hidhir

Tonton Online

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4 Episod 5
Episod 6 Episod 7 Episod 8 Episod 9 Episod 10
Episod 11 Episod 12 Episod 13 Episod 14 Episod 15
Episod 16 Episod 17 Episod 18 Episod 19 Episod 20
Episod 21 Episod 22 Episod 23 Episod 24 Episod 25
Episod 26 Episod 27 Episod 28

Drama ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini..

Sinopsis Drama Alamatnya Cinta

Kisah Ellie Farhana seorang penulis yang kehilangan rumah pusaka bapanya apabila rumah tersebut telah dilelong dan dibeli oleh pelakon terkenal iaitu Faliq Assad. Ellie cuba untuk mendapatkannya kembali.

Faliq Assad yang baru putus hubungan dengan Jasmine berpindah ke rumah baru. Semenjak itu pelbagai kejadian berlaku antara Faliq dan Ellie. Skandal antara Faliq dan Ellie viral di media sosial angkara reporter Natalia. Emma, manager Faliq mencadangkan supaya mereka berdua berkahwin untuk selamatkan kariernya.

Faliq mengumumkan bahawa Ellie bakal menjadi isterinya. Selepas pengumuman perkahwinan oleh Faliq, makin huru hara hidup Ellie. Ellie akhirnya bersetuju untuk berkahwin dengan Faliq, tapi dengan syarat. Adakah diorang akan teruskan misi tak masuk akal ni?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *