Tonton Online Live Drama Cinta Bukan Kristal Episod 13

Tonton Online Live Drama Cinta Bukan Kristal Episod 13. Saksikan drama terbaru yang akan ditayangkan nanti di tv3 berjudul Drama Cinta Bukan Kristal. Drama tersebut dilakonkan oleh Shaanaz Ahmad dan Ayda Jebat sebagai teraju utama. Drama ini akan bermula pada 8 Ogos 2018, Isnin-Jumaat 7.00 malam. Nantikan setiap minggu..

Drama Cinta Bukan Kristal ini mengisahkan Adrian, seorang suami dan bapa kepada dua orang anak yang selama ini dilihat sempurna di mata semua wanita. Suami yang baik dan bapa yang penyayang. Namun segala-galanya berubah apabila Adrian bertemu Aryana.

Aryana pula seorang wanita yang terkena kejutan budaya sehingga jatuh hati terhadap suami orang lain. Hubungan cinta antara Adrian dan Aryana melukakan hati banyak pihak terutama isteri dan keluarga Adrian.

Tonton Online Live Drama Cinta Bukan Kristal Episod 13

Tonton Online Live Drama Cinta Bukan Kristal Episod 13

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Cinta Bukan Kristal
Jumlah Episod > 28 Episod
Waktu Siaran :8 Ogos 2018, Isnin-Jumaat 7.00 malam
Siaran TV : tv3
Pelakon > Shaanaz Ahmad, Ayda Jebat, Raja Afiq, Nina Iskandar, Ayu Raudhah, Dayana Roza, Nazrief Nazri, Noniswara, Esma Dainal, Hazman Al-Idrus, Fauziah Nawi

Tonton Online Episod 13 > Link 1 Klik Di Sini , Link 2 Klik Di Sini

Drama Cinta Bukan Kristal ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini..

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *