Tonton Online Live Drama Andainya Takdir 2 Episod 19

Tonton Online Live Drama Andainya Takdir 2 Episod 19. Saksikan drama terbaru yang akan ditayangkan nanti di tv3 berjudul Andainya Takdir 2. Drama tersebut dilakonkan oleh Shukri Yahaya dan Nina Iskandar sebagai teraju utama. Drama ini akan bermula pada 13 Jun 2018 jam 9.00 malam. Nantikan setiap minggu..

Drama Andainya Takdir 2 berkisahkan Airil masih tidak berputus asa memujuk Fatihah untuk rujuk semula walaupun setelah tiga bulan bercerai. Dia merasakan hidupnya tidak sempurna tanpa Fatihah dan Aleeya di sisi. Fatihah pula mula merasakan kepayahan hidup tanpa seorang suami. Apatah lagi Aleeya kini sudah pandai memberontak dek sebab merindukan Airil dan tertekan kerana Fatihah lebih banyak meluangkan masa di tempat kerja baharu daripada anak sendiri..

Tonton Online Live Drama Andainya Takdir 2 Episod 19

Tonton Online Live Drama Andainya Takdir 2 Episod 19

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Andainya Takdir 2
Jumlah Episod > 20 episod
Waktu Siaran :13 Jun 2018, Rabu-Jumaat, 9:00 malam
Siaran TV : TV3
Pelakon > Shukri Yahaya, Nina Iskandar, Puteri Balqis, Mas Khan, Syazuwan Hassan, Faradhiya, Idris Khan, Sheila Mambo, Idris Mat Diah, Rosnah Mat Haris, Erry Putra, Adiba Yunus, Jasmine Ashraff, Nafiez Zaidi, Neera Azizi

Tonton Online Episod 19 > Link 1 Klik Di Sini , Link 2 Klik Di Sini

Drama Andainya Takdir 2 ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *