Tonton Online Live Drama Sejuta Rasa Buat Adelia Episod 8

Tonton Online Live Drama Sejuta Rasa Buat Adelia Episod 8. Saksikan drama terbaru yang akan ditayangkan nanti di Slot MegaDrama (Astro Ria 104 & HD 123) berjudul Drama Sejuta Rasa Buat Adelia. Drama tersebut dilakonkan oleh Aliff Aziz dan Daiyan Trisha sebagai teraju utama. Drama ini akan bermula pada 25 Jun 2018 jam 10.00 malam, mempunyai 20 episod sahaja. Nantikan setiap minggu..

Drama Sejuta Rasa Buat Adelia ini berkisahkan kerjaya Adelia Naurah sebagai seorang chef di Malay Kitchen, Hotel Green Cove tercalar apabila puding karamel yang dimasaknya diperli oleh Chef Syed Idlan, jejaka dari dapur pastri yang baru berpindah ke hotel itu. Pantang berlanggar senduk, mereka berdua pasti bertekak.

Tonton Online Live Drama Sejuta Rasa Buat Adelia Episod 8

Tonton Online Live Drama Sejuta Rasa Buat Adelia Episod 8

Berikut disediakan maklumat drama malam nanti pada tarikh, jam, tempat dan tonton online dilaman ini..

Judul > Drama Sejuta Rasa Buat Adelia
Jumlah Episod > 20 Episod
Waktu Siaran :25 Jun 2018, Isnin-Khamis, 10:00 malam
Siaran TV : Slot MegaDrama (Astro Ria 104 & HD 123)
Pelakon > Aliff Aziz, Daiyan Trisha, Adam Lee, Elvina Mohamad, Sabrina Ali, Jasper Supayah, Ikmal Amry, Fikhree Bakar, Shah Kimin, Vicha Saywho, Shukri Tahir, Zalif Sidek, Esma Dainal

Tonton Online Episod 8 > Link 1 Klik Di Sini , Link 2 Klik Di Sini

Drama Sejuta Rasa Buat Adelia ini pastinya menjanjikan plot-plot yang menarik. Jadi, jangan lupa menonton online menerusi laman ini..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *